Dagopvang

mannekeDe dagopvang is bedoeld voor kinderen tot vier jaar. De meeste kinderen die bij ons in de dagopvang zitten, spelen een hele of een halve dag bij ons. Een kind kan ook prima een kortere tijd bij ons komen spelen; wij willen zoveel mogelijk opvang op maat bieden. 

De leidsters zijn verantwoordelijk voor het nauwkeurig bijhouden, volgen en stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen. Zij registreren gedurende de dag hoe het gaat met een kind en zorgen voor een goede overdracht naar de ouders bij het ophalen van het kind. Hier horen uiteraard ook de verzorgende taken bij zoals eten geven, verschonen, naar bed brengen en spelletjes doen, activiteiten organiseren en uitvoeren.

Activiteiten

Overdag is er veel ruimte voor activiteiten. We zijn veel te vinden in onze aangelegde natuurtuin waar jong en oud zijn fantasie in kwijt kan. Ook gaan we zaadjes kweken en onze diertjes verzorgen en aaien.

We vinden het ook erg leuk met onze grote zes personenbus een wandeling maken door het dorp te maken, of even de dieren te voeren bij het hertenkamp.

Niet alleen buiten is het leuk! Binnen valt ook genoeg te beleven, de speelhoeken worden vaak opnieuw aangekleed als er weer met een ander thema wordt gewerkt en knutselen, zingen en dansen horen ook tot onze dagelijkse bezigheden.

Overdag wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met ieder kind en met de wensen van de ouders. We vinden daarom contact met de ouders ook erg belangrijk omdat we samen mogen zorgen dat deze kleine mensjes op mogen groeien tot unieke persoonlijkheden die als ze groot zijn hun eigen beslissingen kunnen nemen.

We zouden het leuk vinden je een rondleiding te mogen geven en nog meer te kunnen vertellen over Us Stekje. Welkom!

Openingstijden

Kinderopvang Us Stekje is een flexibele kinderopvang. Dit betekent dat wij de openingstijden aanpassen aan de werktijden van de ouders. Onze reguliere openingstijden zijn van 6.30 tot 19.00, in overleg kunnen deze tijden afwijkend zijn.

Meer weten? Neem contact met ons op!